Poliţia Locală Timișoara, controale în trafic. Vezi pentru ce au fost sancționați...

Poliţia Locală Timișoara, controale în trafic. Vezi pentru ce au fost sancționați zeci de șoferi

1
DISTRIBUIȚI

Faptul că mulţi şoferi din Timişoara parchează pe unde îi taie capul, ignorând prevederile legislaţiei, nu mai este un secret pentru nimeni. Lipsa locurilor de parcare îngreunează şi ea situaţia celor care vor să îşi lase vehiculele în zone în care au treabă, însă, în unele cazuri, este vorba de simplă neglijenţă. Poliţia Locală anunţă că a întreprins o serie de controale pentru a sancţiona conducătorii indisciplinaţi.

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație au efectuat în aceste zile o acțiune pe linia depistării conducătorilor auto care opresc și staționează în stațiile mijloacelor de transport în comun din municipiu, încurcând astfel circulația acestora precum și coborârea sau urcarea călătorilor.


Astfel, au fost aplicate un număr de 36 de sancțiuni, dintre care 19 procese verbale fiind întocmite la fața locului, alte 17 urmând a fi încheiate în aceste zile în urma colantelor puse pe parbrizele autovehiculelor. Sancțiunile în astfel de cazuri, conform OUG 195/2002, sunt între 290 și 725 lei și 2 sau 3 puncte penalizare la permis. Cele mai multe probleme de acest gen au fost constatate în stațiile RATT de pe Calea Martirilor, Șagului – Arta Textilă, Gheorghe Lazăr, Lipovei, Simion Bărnuțiu. Acțiunile de acest gen vor continua și în perioada următoare, cu atât mai mult cu cât au existat și numeroase sesizări cu privire la faptul că posesorii de autovehicule care opresc în stațiile mijloacelor de transport în comun încurcă traficul, conducătorii de troleibuze și autobuze fiind nevoiți să oprească pentru coborârea și urcarea călătorilor pe banda de circulație a altor autovehicule”, a anunţat Poliţia Locală.

În urmă cu câteva săptămâni agenţii de la Poliţia Locală au amendat mai mulţi şoferi care şi-au făcut un obicei din a parca în parcurile din oraş.

1 COMENTARIU

  1. La stația de troleu din Calea Martirilor văd mereu jegoși parcați până lângă semafor….Felicictări poliției locale pentru acțiune și la mai mare! BTW – când am treabă în zonă (și am des) găsesc tot timpul loc de parcare LEGAL printre blocuri și ceva mai departe de sediile băncilor. Mergi puțin pe jos (1-2 minute) și gata! Dar animalul trebuie să parcheze în ușa magazinului….Felicitări poliției încă o dată!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.