Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş şi-a luat un nou consilier personal. Cine este...

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş şi-a luat un nou consilier personal. Cine este pesedistul care va munci alături de Dobra

0
DISTRIBUIȚI
Adrian Negoiță

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş a rămas fără doi consilieri personali după ce aceştia au plecat la Bucureşti să lucreze alături de premierul Sorin Grindeanu. Este vorba despre Vali Korman, numit vicepreşedinte cu rang de subsecretar de stat al Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc şi de Alexandru Chirilă, care ocupă funcţia de şef al Cancelarilor prim-ministrului.


Un al loc a fost vacantat în luna februarie, după ce contractul fostului pedelist Paul Moldovan nu a fost prelungit.

Unul din locurile rămase vacante va fi ocupat de consilierul judeţean Adrian Negoiţă, preşedintele Comisiei de Cultură. Negoiţă a anunţat astăzi în cadrul şedinţei de plen de la CJ Timiş că din noua postură pe care o va ocupa va veghea îndeaproape la modul în care sunt alocaţi banii pentru cultură şi sport.

Preşedintele CJ Timiş, Călin Dobra, a spus şi el că „domnul Negoiţă nu pleacă din Consiliul Judeţean Timiş. Prin dispoziţia preşedintelui va veni în cadrul cabinetului preşedintelui şi cred că activitatea sa va fi mult mai eficientă fiind mai aproape de preşedinte şi de ceea ce înseamnă aparatul de specialitate”. Locul lăsat liber de Negoiță în CJT va fi ocupat de Flori Lupuț.

În acest moment, Călin Dobra are doi consilieri personali: pe Viorel Bara şi pe Adrian Negoiţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.