Răsturnare incredibilă de situaţie în cazul tinerei din Timișoara care a acuzat...

Răsturnare incredibilă de situaţie în cazul tinerei din Timișoara care a acuzat că a fost ameninţată din cauza jocului MORTAL „Balena Albastră”

0
DISTRIBUIȚI

Răsturnare incredibilă de situaţie în cazul fetei din Timişoara care a declarat unui post de ştiri că este hărţuită de administratorii jocului controversat „Balena Albastră”.

După ce interviul fetei a apărut în presă, poliţiştii timişoreni s-au autosesizat, deşi nu a fost depusă nicio plângere.


Părinţii minorei de 13 ani au fost chemaţi zilele trecute la audieri iar poliţiştii de la Combaterea Criminalităţii Organizate au intrat pe fir şi au demarat o anchetă.

În urma verificărilor făcute, oamenii legii au descoperit că fata îşi înscenase totul… pentru un telefon mobil. Minora îşi instalase pe telefon o aplicaţie prin care îşi autotrimitea tot felul de mesaje. Ea a povestit „experienţa” neplăcută prin care a trecut, folosindu-se de informaţii citite pe internet.

Prin scena pe care a pus-o la punct, fata a încercat să îşi determine părinţii să îi cumpere un nou telefon.

Jocul online „Balena albastră”, pe care îl poți câștiga doar dacă te sinucizi, a devenit în ultimele săptămâni cunoscut în toată lumea, după ce timp de doi ani a făcut furori în Federația Rusă. Presa rusă scrie că numai în țara lor participă la joc 200.000 de tineri și că „grupurile morții” s-au răspândit în Ucraina, Belarus, Azerbaidjan, Letonia și Kazahstan, iar acum au ajuns în România, Bulgaria și Polonia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.