RAZIE de proporţii în Timiş: zeci de maşini trase pe dreapta de...

RAZIE de proporţii în Timiş: zeci de maşini trase pe dreapta de poliţişti UPDATE Care a fost bilanțul acțiunii FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Razie de amploare în această dimineaţă pe şosele din Timiş. Poliţiştii de la Rutieră, cei din Deta dar şi oamenii legii de la Ordine Publică, grupa chinolgică, acţionează, până la ora 13.00, pe raza comunei Moraviţa, în apropierea frontierei cu Serbia.

Vizaţi de acţiune sunt transportatorii, fie că vorbim de cei de marfă sau cei de persoane. Razia a început la ora 6.00 dimineaţa şi vizează depistarea transporturilor ilicite de persoane şi mărfuri, precum şi depistarea şoferilor care nu respectă normele rutiere.

Neregulile nu au întârziat să apară. Poliţiştii au tras pe dreapta zeci de vehicule în doar câteva ore şi a plouat cu sancţiuni.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE În doar câteva ore, au fost trase pe dreapta 155 de vehicule, de la autoturisme până la TIR-uri, și au fost legitimate 175 de persoane.


Controlul a vizat depistarea transporturilor ilicite de persoane şi mărfuri, precum şi depistarea şoferilor care nu respectă normele rutiere. În urma raziei, au fost aplicate 15 sancțiuni contraventionale in valoare de aproape 2.000 de lei. Un alt conducator auto a rămas fără certificatul de înmatriculare. Cea mai frecventă neregulă depistata de polițiști a fost nepurtarea centurii de siguranță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.