RAZIE în Timişoara a poliţiştilor rutieri, soldată cu peste o sută de...

RAZIE în Timişoara a poliţiştilor rutieri, soldată cu peste o sută de sancţiun în doar patru ore. Care au fost cele mai frecvente contravenţii

0
DISTRIBUIȚI

accident rutier copil timisoara

Dimineaţă plină pentru poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Timişoara, care au controlat „la sânge” astăzi, între orele 09.00 – 13.00, traficul de la intersecţia străzilor Republicii cu Circumvalaţiunii.


Acţiunea care a avut ca scop impunerea respectării normelor rutiere în rândul conducătorilor auto s-a soldat cu 123 de sancţiuni contravenţionale.

În nu mai puţin de 83 de cazuri acestea au fost acordate conducătorilor auto care nu au respectat indicatoarele şi marcajele rutiere. Printre cei sancţionaţi s-au numărat şi şoferi care nu aveau asupra lor actele prevăzute de lege sau cei care nu purtau centura de siguranţă în timpul deplasării sau foloseau telefonul mobil la volan.

În total s-au acordat sancţiuni în valoare de peste 22.000 de lei. Poliţiştii rutieri vor continua acţiunile în scopul combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.