Reduceri de până la 30% la pachete de vacanță. Zeci de expozanți...

Reduceri de până la 30% la pachete de vacanță. Zeci de expozanți vin cu oferte de nerefuzat la târgul de turism organizat la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
targ de turism
Târg de turism organizat de Centrul de Afaceri din Timișoara.

Timișorenii care sunt în căutare de pachete de vacanță la prețuri reduse sunt așteptați să treacă pragul târgului de turism organizat, în acest sfârșit de săptămână, la Centrul Regional de Afaceri. Zeci de agenții de turism din regiune și din țară vin cu oferte de nerefuzat, valabile doar pe perioada desfășurării evenimentului.

Potrivit organizatorilor, vizitatorii sunt întâmpinați cu pachete de vacanță reduse cu până la 30%. Astfel, timișorenii pot să petreacă cel puțin o săptămână într-o insulă din Grecia, prin intermediul unei agenții de turism, cu doar 75 de euro, bani în care este inclus transportul, plus cazarea. Oferte speciale sunt și pentru litoralul românesc, mai ales că timișorenii vor putea ajunge la Constanța cu avionul, din această vară.

Din program fac parte și prezentări de destinații, degustări de produse tradiționale, prezentări de produse și servicii pentru activități de timp liber.


Târgul de Turism “Vacanța” este organizat pentru cel de-al patrulea an consecutiv la Timișoara și este cel mai important eveniment de acest gen din vestul țării.

Vizitatorii vor putea participa și la tombola cu premii excursii și vacanțe în valoare de peste 7.000 de euro. Programul târgului este de vineri până duminică între orele 10.00 și 19.00. Intrarea este liberă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.