Robu cere concurs de fotografie şi video cu Timişoara, prin notă internă....

Robu cere concurs de fotografie şi video cu Timişoara, prin notă internă. Cum îl ignoră subordonaţii

0
DISTRIBUIȚI

Primăria Municipiului Timişoara organizează concursuri… prin note interne. Edilul Nicolae Robu a publicat astăzi pe Facebook o notă internă din 10 februarie prin care a dat dispoziţia Casei de Cultură a Municipiului Timişoara să organizeze două concursuri: unul cu 100 cele mai bune fotografii cu Timişoara şi al doilea cu 10 cele mai bune clipuri cu capitala Banatului.

Chiar dacă nota internă este dată acum mai bine de trei săptămâni, totul pare să fie rămas la stadiul de hârtii, întrucât primăria nu a emis niciun anunţ prin care să-i informeze pe cei interesați, nici în conferinţe de presă, nici prin comunicate de presă.


Menţionăm că Direcţia de Comunicare din cadrul primăriei are circa 60 de angajaţi, în vreme ce Casa de Cultură a Municipiului Timişoara plăteşte, din bani publici, un specialist în comunicare pentru promovarea evenimentelor pe care le organizează.

„Constatând că un număr de confrați timișoreni, pasionați de fotografie, aduc orașului nostru servicii deosebite de promovare, prin minunate fotografii și clipuri video, am considerat că este corect să le recunoaștem meritele și să le și răsplătim. În acest sens, am cerut Casei de Cultură a Municipiului să declanșeze un concurs, «Top 100 cele mai frumoase fotografii din Timișoara» și «Top 10 cele mai frumoase clipuri video cu Timișoara». Rog a se citi nota internă atașată. Propunerile se vor depune pe CD/DVD/stick, după caz, la Casa de Cultură a Municipiului”, a scris Nicolae Robu pe Facebook.

Data limită până la care vă puteţi înscrie la concurs este 15 martie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.