Robu a răbufnit din nou la adresa şefului RATT: „Individ nesimţit, neruşinat,...

Robu a răbufnit din nou la adresa şefului RATT: „Individ nesimţit, neruşinat, care sfidează un oraş întreg”

0
DISTRIBUIȚI

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a avut o nouă ieşire nervoasă la adresa conducerii Regiei Autonome de Transport Timişoara. Întrebat astăzi despre situaţia vaporaşelor şi a microbuzelor din patrimoniul regiei, vehicule care nu pot fi puse în circulaţie din cauza unor probleme legislative, Robu l-a jignit din nou pe managerul regiei Ioan Goia.

În ultimele două săptămâni, primarul Nicolae Robu, a numit coducerea RATT incapabilă şi indolentă. După ce a cerut public demisia lui Ioan Goia, iar apelul său a rămas fără ecou, Robu i-a numit pe membrii consiliului de administraţie „paraziţi”.

„Cele două minibuze pentru turişti nu au fost parte a sistemului de transport în comun, ci ele au fost gândite pentru transporturi punctuale de turişti.


Deci ies din discuţia generală. Cele şase minibuze trebuie să fie introduse în folosinţă, eu nu am posibilitatea să le introduc cu forţa. Ceea ce pot să fac este să pun toată presiunea pe conducerea RATT şi aţi văzut că pun presiune pe toată conducerea RATT. Mai e treaba primăriei (n.r să înmatriculeze nişte microbuze) mai sunt câteva luni până când expiră mandatul acestui individ nesimţit, neruşinat, care sfidează un oraş întreg împreună cu cei din jurul lui. Aceştia sunt termenii potriviţi pentru acest personaj. El s-a ocupat să construiască un campus monastiresc şi vrea să facă muzeu că astea sunt priorotăţile oraşului, că efrig, că e cald când oamenii stau să aştepte vehiculele în staţie el îmi spune că merge bine sistemul”, a declarat Nicolae Robu. Problemele legate de circulația vaporașelor pe Bega și a microbuzelor care nu au fost nici până acum înmatriculate rămân, în continuare, nerezolvate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.