S-a deschis Târgul de Paști din Timișoara cu un concert de muzică...

S-a deschis Târgul de Paști din Timișoara cu un concert de muzică de promenadă FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2110858254">
S-a deschis Târgul de Paști in Timișoara.

Timișoara a intrat, astăzi, în atmosfera sărbătorilor pascale. Asta pentru că s-a deschis Târgul de Paști, fiind amplasate 50 de căsuțe pe platoul din fața Operei, dar și un cuib cu ouă colorate, precum și mascote-iepurași cu care copiii se pot poza.

“Este o frumoasă vreme de început de primăvară care, de altfel, vă arată Timișoara în toată splendoarea ei, nu doar aici, în centrul Timișoarei, ci și în parcurile din jur, unde au înflorit zeci de mii de flori și mai toți copacii. Mă bucur că într-o astfel de atmosferă deschidem, astăzi (n.r. duminică), Târgul de Paști. La cea de-a zecea ediție sunt 50 de căsuțe care vă vor bucura pe tot parcursul acestor săptămâni. Este Atelierul Iepurașului, sunt atâtea lucruri în târg cu care vă veți putea delecta până la sărbătorile de Paști. Cei de la Big Band au deja o tradiție în a deschide aceste manifestări”, a afirmat viceprimarul Timișoarei, Dan Diaconu.

Ediția a zecea a Târgului de Paști s-a deschis oficial, astăzi, cu un concert de muzică de promenadă susținut de Orchestra Timișoara Big Band. La cele 50 de căsuțe se comercializează ouă încondeiate, dulciuri, cozonaci, pască, flori, icoane, produse handmade şi ornamente de sezon. De asemenea, copiii sunt aşteptaţi la Atelierul Iepuraşului, unde pot învăţa să încondeieze ouă, să picteze ceramică şi să exerseze la roata olarului. Târgul de Paști se deschise în data de 18 aprilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.