S-a stabilit data la care se organizează alegeri pentru şefia PNL Timiş....

S-a stabilit data la care se organizează alegeri pentru şefia PNL Timiş. Cu cine face echipă Nicolae Robu

1
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu rămâne în continuare singurul candidat înscris în cursa pentru șefia PNL Timiș. După anunțul făcut săptămâna trecută privind faptul că este cel mai potrivit candidat pentru un nou mandat în fruntea filialei judeţene, Nicolae Robu pare să își fi speriat potențialii competitori.

„Eu sunt singurul care mi-am anunțat candidatura și vreau să spun că am deja o echipă completă constituită, poate săptămâna viitoare o voi și anunța public și sunt foarte bucuros că am reușit coagularea a tot ceea ce merita să fie coagulat din Biroul Politic Județean, adică oamenii care sunt loiali partidului, care au spirit de echipă și care au imagine publică bună și influență în munca oganizatorică în interiorul partidului și nu veleitari, că mai există în orice structuri și astfel de personaje care pun în prim-plan interesele lor personale și nu ce pot aduce partidului.


(…) Că opțiunea asta care am văzut că îi face pe unii fericiți să fie șefi mari într-un partid mic pe mine ma lasă rece. Cred că este mult mai important să fii șef mai mic într-un partid care să conteze decât să duci partidul într-o zonă de insignifiant și tu să te bați cu cărămida în piept”, a declarat Robu astăzi.

Edilul a oferit și detalii legate de programul pentru scrutinele care vor avea loc în lunile viitoare. Presați de timp, liberalii vor încerca să se miște cât de repede pot, însă dacă vor exista probleme, nu este exclus ca programul stabilit să fie declarat. „Am stabilit ieri că până în 31 martie încheiem alegerile la nivelul organizațiilor la nivel de secții de votare. Și ne-am propus ieri ca în 22 aprilie să avem alegerile la nivelul filialei. Între trebuie să facem toate celelalte alegeri. Nu ne va fi ușor. Asta ne-am propus ieri conștienți fiind că va fi foarte greu. Dacă vor apărea dificultăți pe care nu le-am putut anticipa atunci sigur că nu este exclus să revizuim un pic pentru că ați văzut că 2 mai este data limită la care se pot face alegeri în teritoriu și în 17 iunie este data la care va avea loc Congresul și se vor face alegeri la nivel național”, a adăugat Robu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.