Şase persoane, printre care trei copii, implicaţi într-un VIOLENT accident rutier. Care...

Şase persoane, printre care trei copii, implicaţi într-un VIOLENT accident rutier. Care eu fost urmările

0
DISTRIBUIȚI

Pentru şase persoane, dintre care trei copii, au scăpat ca prin urechile acului astăzi, în urma unui accident rutier care a avut loc pe DN 57, între Oraviţa şi Greoni. Principala vinovată a fost o femeie care se afla la volanul unui Ford Galaxy. Pe fondul vizibilităţii reduse, şoferiţa s-a angajat într-o depăşire, moment în care a intrat în coliziune cu un Golf 4 care circula regulamentar.

Dacă ceaţa densă n-ar fi fost îndeajuns, femeia aflată la volanul maşinii ce a produs accidentul avea în faţa sa, atunci când a intrat pe contrasens cu intenţia de a depăşi, două camioane şi o autoutilitară, potrivit radioresita.ro.


Alături de ea, în automobil se aflau trei copii pe care îi ducea către şcoală. Impactul a fost violent, părţile frontale ale maşinilor fiind distruse în totalitate.

În urma incidentului cel mai rău au ieşit şoferul de la volanul Golufului A4 şi pasagerul din dreapta, care au fost transportaţi la Spitalul din Reşiţa. Femeia în vârstă de 28 de ani şi cei trei copii au fost duşi la Spitalul din Oraviţa.

La faţa locului au intervenit pompierii, însă nu a fost nevoie de descarcerare.

Foto: radioresita.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.