Scenariul salvării poate fi îndeplinit de ASU Politehnica la Buftea. Ce jucători...

Scenariul salvării poate fi îndeplinit de ASU Politehnica la Buftea. Ce jucători ai alb-violeților ar putea reveni pe teren contra Metalului

0
DISTRIBUIȚI
Cătălin Bădăuță, în partida din tur, scor 2-0

ASU Politehnica se deplasează în Ilfov pentru duelul cu ”mutata” Metalul Reșița. ”Băieții în ghete” vin după două jocuri bune, dar din care au obținut doar două puncte pe teren în 2017. De partea cealaltă, ultima clasată poate fi lăsată probabil definitiv pe singurul loc care mai duce în C dacă pierde sâmbătă. Avantajul timișorenilor ar putea fi reprezentat chiar de terenul de joc, meciul fiind mutat la Buftea.

Metalul e la opt puncte în spatele trupei de pe Bega. Formația patronată de Cătălin Rufă și mutată la Snagov a trecut însă prin niște transformări în iarnă, aici sosind inclusiv un calup e jucători de la retrasa Vâlcea. Totuși, la Șiria cu UTA BD, ”ex-reșițenii” au fost călcați în picioare, scor 0-4.

”Este un meci important, nu decisiv, dar important în desfășurarea ulterioară a campionatului. Ne dorim ca după acest meci să nu mai pronunțăm cuvântul retrogradare. E un meci care e mult mai dificil pentru cei de la Metalul. Dacă nu câștigă le va fi greu să mai spere la ceva. Dacă iei strict după clasament și egalul e în favoarea noastră. Dar vrem mult să câștigăm. Au adus jucători de la Vâlcea, nu a jucat Dănănae. Nu e concludent rezultatul cu UTA și noi să fim mai relaxați. În minutu 10 era 2-0, și cu o execuție a lui Petre, va fi altceva la Buftea”, a declarat Sorin Brîndescu.

ASU Poli a înregistrat două remize la restart: 2-2 la Suceava cu Foresta și 1-1 acasă cu Brăila.


”Dă speranțe puțin evoluția noastră, dar e și dezamăgire în urma rezultatelor. Mai ales noi, jucătorii, ne-am fi dorit mai mult. Să fie și prime, nu le-am luat, deși meritam să câștigăm ambele meciuri. Fizic am arătat 90 de minute că nu au fost probleme. Și la Suceava am avut două ocazii în prelungiri… Relațiile de joc și concentrarea în anumite momente și rezultatele trebuie îmbunătățite”, a precizat Brîndescu.

Pentru acest joc ar putea reveni la alb-violeți A. Ungureanu și Carol Taub, ambii accidentați în pregătiri. În schimb, va lipsi probabil mijlocașul Nicolescu. Acesta suferise o întindere la Suceava, din care nu s-a recuperat complet. Faptul că meciul se va juca la Buftea pare de asemenea un plus pentru vizitatori. ”Cred că pentru noi e un avantaj că s-au mutat la Buftea. La Snagov nu arăta foarte bine terenul”, a conchis ”principalul” Politehnicii.

”Marchez mai mult în retur”

Un aspect pozitiv în atacul lui ASU Politehnica pare a fi concurența pozitivă pentru titlul de gogheter dintre Blănaru și Bădăuță. ”E un mei dificil, trebuie să fim concentrați. Mergem acolo să câștigăm cele trei puncte. Ne-am uitat la meciul cu UTA, fiecare joc diferă. Chiar dacă au luat 4-0 nu înseamnă că vom avea un meci ușor. Trebuie să muncim. Nu cred că se pune problema retrogradării, noi vrem acum să nu fim nici penultima, să urcăm în clasament. Dacă legăm trei victorii vom fi bine. Am avut două meciuri bune, din păcate nu am reușit să câștigăm. Important e că am reușit să eliminăm din greșelile din tur. Eu în retur marchez mai mult, am început bine, puteam chiar mai mult. Important e să aducem puncte, atât eu, cât și Blănaru, să înscriem cât mai des. Nu m-ar mulțumi un egal acolo, nu cred că pe nimeni ar mulțumi. Suntem încrezători în victorie”, a spus Cătălin Bădăuță, cel care a marcat în primele două partide oficiale ale anului și a ajuns la cota 6. Blănaru a înscris trei goluri mai multe în toamnă.

Partida Metalul Reșița – ASU Politehnica Timișoara se dispută sâmbătă, de la ora 11.00, în etapa a XXIV-a a Ligii a II-a. Cel mai probabil ultrașii alb-violeți vor primi la acest meci un sprijin și de la fanii Rapidului în tribună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.