SCM Politehnica revine acasă cu un duel împotriva vicecampioanei CSM București. Handbaliștii...

SCM Politehnica revine acasă cu un duel împotriva vicecampioanei CSM București. Handbaliștii alb-violeți vor fi lipsiți de aportul unor jucători importanți

0
DISTRIBUIȚI
SCM Poli

Gruparea alb-violetă de handbal masculin revine la jocurile din Liga Zimbrilor după un weekend de pauză. SCM Politehnica nu s-a putut bucura însă mult de pauza avută. Duminică, elevii lui Pero Milosevic întâlnesc pe teren propriu a treia clasată, CSM București, iar timișorenii au două indisponibilități notabile.

SCM Poli nu are o amintire plăcută de la meciul tur cu bucureștenii, pierdut la limită, scor 19-20. ”Nu cred că ar trebui să vorbim de acel 7 metri din tur. Eram acolo, am avut meciul în mână. Vrem să demonstrăm că putem câștiga cu orice echipă din Liga Națională. Sper ca duminică să luăm cele trei puncte care ne-ar duce spre o poziție bună pentru play-off. Din păcate nu putem conta pe serviciile lui Marko Lasica și Pejovic, dar starea e bună, băieții sunt concentrați și pregătiți, cu siguranță vom face un meci bun”, a declarat Dan Dumitru, managerul sportiv al bănățenilor.

”Ne așteaptă meciuri foarte grele.


Două foarte grele și unul dificil la Făgăraș, în doar șapte zile. Pauza aceasta a prins foarte bine, sunt convins că a fost gestionată bine de staff și băieți. Și vreau să le abordăm pe toate trei la victorie. Mai întâi cel de duminică. Ne dorim și o participare mare a publicului. Fiecare meci contează, nu există o presiune în plus, primul meci care vine e cel mai important”, a mai precizat Dumitru.

Căpitanul Politehnicii e convins că echipa își va intra ”în mână” dacă ar lega succesele din campionat. ”În tur am făcut un meci bun la ei, dar din păcate nu am reușit să luăm punct, mai ales că puteam câștiga. Ne-am pregătit bine, așteptăm meciul cu nerăbdare. Sperăm să câștigăm. CSM-ul e o echipă bună a campionatului, au doi-trei jucători pe fiecare post. Dar noi am demonstrat că putem bate pe oricine și trebuie să ne ridicăm cel puțin la nivelul lor. Nu a fost o pauză foarte mare, am făcut antrenamente normale, nu a fost o problemă. Ritmul e același, mai avem două zile și avem patru jocuri ca să terminăm campionatul, ne dorim să luăm cât mai multe puncte. Sperăm să legăm victoriile ca să urcăm în clasament”, a punctat Cristian Fenici.

SCM Poli mai are de disputat patru jocuri în ultimele cinci etape ale sezonului regular. Primul duel înainte de stabilirea ierarhiei pentru play-off va fi duminică, de la ora 16.00, cu CSM București, în Sala ”Constantin Jude”. Timișorenii vin după un eșec la Turda și ocupă locul 6, la șase puncte distanță de Odorhei, poziția a cincea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.