Se caută voci pentru înregistrarea albumului Timişoara Gospel Project

Se caută voci pentru înregistrarea albumului Timişoara Gospel Project

0
DISTRIBUIȚI
Timişoara Gospel Project caută voci pentru înregistrarea unui album

Organizatorii evenimentelor Timişoara Gospel Project au anunţat că pregătesc un material discografic cu piese compuse de Dominic Samuel Fritz, iar pentru acest disc se caută corişti amatori sau profesionişti. .

„De-a lungul a 12 ediţii Timişoara Gospel Project am avut multe concerte de senzaţie pregătite în doar 10 zile. În acest an a venit vremea să ieşim în lume cu un produs muzical în intregime original, cu piese compuse de dirijorul nostru Dominic Samuel Fritz.


Şi, de ce nu, poate chiar să facem senzaţie şi dincolo de scena timişoreană. Dirijorul, inginerul de sunet şi band-ul au început deja repetiţiile şi înregistrările încă din ianuarie. Mai este nevoie doar de corişti. Ai cântat deja la The Timisoara Gospel Project sau nici n-ai auzit încă de noi, nu contează. Dacâ îţi place să cânţi, ai 3 week-end-uri şi 5 seri libere, ureche muzicală, voce bună, eventual (nu e obligatoriu) experienţă corală şi vrei ca şi vocea ta să fie pe album, înscrie-te din 20 martie completând formularul de pe site-ul www.asociatia-tgp.ro. Căutăm oameni hotărâţi, care au timp să participe la toate repetiţiile şi înregistrările, fiindcă pe album totul va trebui să sune curat şi impecabil. Dacă eşti interesat, consultă-ţi agenda pe 2017 şi gândeşte-te bine dacă poţi dedica tot timpul necesar acestui proiect. Înregistrările cu corul se fac în studio, cu band-ul playback şi totul se mixează ulterior. Un concert de lansare a albumului se va face prin toamnă, la o dată care se va stabili ulterior şi se va realiza şi un videoclip de promovare“, spun organizatorii Timişoara Gospel Project.

Foto: Daniel Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.