Seară de folclor şi rock la Casa Tineretului, în cadrul concertului Dirty...

Seară de folclor şi rock la Casa Tineretului, în cadrul concertului Dirty Shirt şi Ansamblul Naţional Transilvania VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-495488408">
Dirty Shirt a sus’inut un concert extraordinar la Timişoara

Rock-ul şi folclorul şi-au dat întâlnire sâmbătră seara la Timişoara, în cadrul unui eveniment inedit, în cadrul căruia cei de la Dirty Shirt au cântat alături de Ansamblul Naţional Transilvania.

Concertul a avut loc la Casa Tineretului şi a făcut parte dintr-un turneu naţional care a debutat vineri seara la Baia Mare, urmând ca după recitalul desfăşurat la noi acesta să continue în  Cluj Napoca, Iaşi, Bucureşti şi Braşov.

„FolkCore De-Tour este fără îndoială cel mai mare proiect din istoria trupei, un turneu de șase concerte alături de Ansamblul Folcloric Național Transilvania, ce implică o producție mobilă pentru 25 de muzicieni pe scenă. Alături de echipa tehnică, imagine, staf și invitații noștri E-an-na, vom fi aproape 50 de persoane în turneu”, au declarat înaintea evenimentului membrii formaţiei Dirty Shirt.

Concertul din Timişoara a avut parte de un succes deosebit în rândul fanilor trupei, iar o parte a acestuia a fost transmis în direct pe pagina de Facebook a  Radio Timişoara.

Foto: Patrick Kiszel

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.