Seară de jazz cu germanii de la Dirik Schilgens Jazz Grooves, la...

Seară de jazz cu germanii de la Dirik Schilgens Jazz Grooves, la Timişoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Melomanii timişoreni sunt aşteptaţi la un concert de jazz cu Dirik Schilgens Jazz Grooves.

Melomanii timişoreni sunt aşteptaţi la un concert de jazz care va avea loc marţi 7 martie, de la ora 21.00, la Etikheta, alături de formaţia germană Dirik Schilgen Jazz Grooves.

În trupa Jazz Grooves, artistul Dirik Schilgen a reunit nume importante ale jazz-ului din zona Mannheim.


Împreună cu versatilul Matthias Dörsam (Trio 3D, Les Primitives, Rodgau Monocromiile), Dirik Schilgen cântă de peste 20 de ani în diverse formații. „Dirik Schilgen JazzGrooves“ a editat până acum trei materiale discografice care au fost primite cât se poate de bine de fanii acestui gen: „JazzGrooves“ (2005), „Plenty of…“ (2010) şi „On the Move“ (2015). De asemenea sunt prezenți pianistul de excepție Daniel Prandl din Mannheim și basistul Matthias Debus din Speyer. Alături de ei este trompetistul Volker Deglmann, activ de mulți ani pe scenele de jazz din Köln.

Concertul este organizat de Centrul Cultural German Timișoara cu sprijinul Goethe-Institut. Evenimentul este realizat cu sprijinul Ministerului pentru Știința Cercetare și Artă din Baden-Württemberg. Recitalul din Timişoara face parte dintr-un turneu în România, în cadrul căruia trupa va mai susţine recitaluri în Iaşi (8 martie) şi Cluj (9 martie). Intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.