Senatoarea Gorghiu: „Regret că de-a lungul vremii am avut o polemică exagerată...

Senatoarea Gorghiu: „Regret că de-a lungul vremii am avut o polemică exagerată cu domnul Ponta”

0
DISTRIBUIȚI

Senatoarea PNL Alina Gorghiu crede că liderul PSD Liviu Dragnea şi fostul premier Victor Ponta se ceartă de amorul artei, fără a avea motive întemeiate sau un scop real de reformare a PSD. Aceasta a declarat în cadrul unei conferinţe de presă susținute la PNL Timiș că „cu privire la polemica asta dintre Dragnea şi Ponta, sunt doi oameni politici în conflict, sunt două nuci tari în PSD, care nu cred că îşi dispută nimic altceva decât puterea în interiorul partidului pe care îl reprezintă.


E un scandal controlat, nu aş spune că este un scandal întâmplător, aşa cum crede foarte multă lume. Este un scandal controlat servit în doze foarte mici, intuiesc că de lungă durată din care nu vom afla informaţii relevante, ci doar ne vom pierde timpul. Ponta nu îşi dă de fapt demisia, aşa cum ne tot sugerează. Eu citesc în spatele demisiei o replică de genul nu mă lăsaţi să plec. Dacă stau să mă gândesc în spate, să ştiţi că polemica aceasta exagerată în spaţiul public nu ne face deloc bine. Eu, de exemplu, regret că de-a lungul vremii am avut o polemică exagerată cu domnul Ponta. Probabil că el nu regretă că a avut o polemică cu mine, ca om politic de pe dreapta în momentul ăsta simt nevoia să respir mai în afara politicii, nu apreciez deloc momentele astea de exagerare”.

Deputatul Ben-Oni Ardelean a catalogat conflictul dintre Dragnea şi Ponta ca pe un joc de imagine prin care PSD vrea să joace simultan rolul puterii, dar şi pe cel al opoziţiei. „Să ştiţi că foarte mulţi din PSD îl regretă pe Ponta după ce Dragnea a preluat conducerea, pentru că el ştie tot, el poate tot până la ultimul angajat până la ultimul om în comisie el ştie cine este fiecare om care trebuie să participe acolo şi un stil dinăsta foarte autocrat este unul care se va întoarce împotriva lui, iar un astfel de joc la liber al lui Ponta îi face pe unii să spere că mai există libertate în PSD, deşi nu există”, a spus liberalul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.