ŠKODA KODIAQ, lansată de Procar, în premieră, la Timișoara. Când poate fi...

ŠKODA KODIAQ, lansată de Procar, în premieră, la Timișoara. Când poate fi văzut (P)

0
DISTRIBUIȚI

Un nou model Skoda a fost lansat cu fast, aseară, iar timișorenii sunt invitați să facă cunoștință cu SKODA KODIAQ, noua vedetă din gama constructorului ceh de automobile. Modelul este expus în premiera, zilele acestea, în showroom-ul Procar – Centrul Škoda Timișoara.

KODIAQ beneficiaza din plin de noul limbaj de design ŠKODA, modern, clar şi expresiv.


Totodată, este un automobil realizat la standarde ridicate, lipsite de compromisuri, atât în ceea ce priveşte funcţionalitatea, cât şi calitatea prelucrării.

ŠKODA KODIAQ este un SUV impresionant, cu design puternic, spatiu generos si solutii inovatoare de conectivitate. Dispune de cel mai mare portbagaj din clasa sa, are o lungime de 4,70 m si optiune pentru al treilea rand de scaune (7 locuri). Interiorul elegant si confortabil este realizat cu materiale de calitate si multe caracteristici „Simply Clever”.

Procar – Centrul Škoda Timisoara expune in premiera noua ŠKODA KODIAQ in showroom-ul sau din Calea Sagului 138B, in zilele de vineri si sambata, 3-4 martie 2017, orele 9,00-18,00. Prezentarea  este conceputa intr-un mod spectaculos si interactiv, cu surprize atat pentru cei mari, cat si pentru cei mici, cu tehnologii de ultima generatie, gen realitate virtuala si gadgeturi electronice. ŠKODA KODIAQ este deja disponibil la vanzare, cu preturi incepand de la 20.806 euro cu TVA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.