Specialist în sănătate holistică, la Timișoara: “Se vorbește despre tratamente, dar nu...

Specialist în sănătate holistică, la Timișoara: “Se vorbește despre tratamente, dar nu despre puterea unei îmbrățișări. Iubirea vindecă”

0
DISTRIBUIȚI

imbratisari

Un specialist în sănătate și alimentație holistică ne încurajează să nu uităm să ne îmbrățișăm, să sărutăm persoanele dragi sau să le strângem de mână. Asta pentru că iubirea vindecă, consideră Cristela Georgescu, care a susținut o conferință inedită la Timișoara, în acest sfârșit de săptămână, despre cum putem fi sănătoși “prin propria putere”.

“Primim medicamente pentru simptome, dar nu pentru cauzele lor.


Se vorbește despre boli, dar nu despre contextul în care ne îmbolnăvim. Se vorbește despre tratamente, dar nu se vorbește despre puterea unei îmbrățișări, a unei strângeri de mână, despre efectul unui pupic. Nu degeaba se spune “vino să te pupe mama să-ți treacă”. Iubirea vindecă și ar trebui vorbit mai mult despre asta. Faceți un experiment și puneți într-o carafă cuburi de gheață și băgați mâna. Cât puteți să rezistați? Apoi rugați soțul sau copilul să vă țină de cealaltă mână și verificați din nou cât puteți să stați. O să vedeți diferențe”, a afirmat Cristela Georgescu.

Specialistul în sănătate holistică a mai precizat, la Timișoara, că ne-am putea da seama că suntem bolnavi dacă am fi mai atenți la semnele pe care ni le transmite corpul nostru. “Trebuie să avem grijă de corpul nostru emoțional, să avem grijă de propria noastră vindecare. Mai întâi am grijă de mine, nu pot trata pe alții dacă nu mă vindec pe mine”, consideră Cristela Georgescu.

Cristela Georgescu este „specialist în sănătate și alimentație holistică”, militantă în mișcarea anti-vaccin din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.