Spectacol al naturii pe malul Begăi, la început de primăvară. Au înflorit...

Spectacol al naturii pe malul Begăi, la început de primăvară. Au înflorit cireșii japonezi din spatele Catedralei Mitropolitane FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2035456464">
ciresi japonezi
Au înflorit cireșii japonezi, la Timișoara.

Timișorenii care aleg să se plimbe, în acest sfârșit de săptămână, pe malurile Begăi au parte de un spectacol al naturii, la început de primăvară. Doar câteva zile cu soare au fost suficiente pentru ca natura să se trezească la viață.

Astfel, malurile Begăi sunt mai colorate ca niciodată, pentru că au înflorit magnoliile. De asemenea, cel mai important punct de atracție este, și în acest an, aleea din spatele Catedralei Mitropolitane. Asta pentru că cireșii japonezi plantați pe o parte și pe alta a aleii au înflorit și au colorat Timișoara în roz.

Nu puțini au fost timișorenii care s-au bucurat de acest spectacol al naturii și au ieșit, astăzi, la plimbare pe malurile Begăi și și-au făcut selfie-uri pe aleea care pare desprinsă din povești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.