Bianca Drăgușanu îmbracă din nou rochia de mireasă la Timișoara (P)

Bianca Drăgușanu îmbracă din nou rochia de mireasă la Timișoara (P)

0
DISTRIBUIȚI

În week-end-ul 24-26 martie 2017, Centrul Regional de Afaceri își deschide porțile pentru o manifestație de anvergură dedicată nunților.

Ediția de primăvară se adresează vestimentației de ceremonie. În acest sens designeri celebri, locali și internaționali își vor prezenta colecțiile de rochii de mireasă și costume de mire.

Târgul va debuta vineri cu prezentarea noii colecții de rochii de mireasă a BIANCĂI DRĂGUȘANU. Fiind un reper din punct de vedere al aspectului fizic, Bianca Drăgușanu a creat în rândul tinerelor un trend și cu siguranță se va impune prin linia de rochii de mireasă creată recent.

Bineînțeles, nu puteau să lipsească designerii care de-a lungul timpului au creat și s-au reinventat. Astfel, ELI LĂSLEAN revine la Timișoara după 25 de ani de la prima sa prezentare de modă în cadrul Camerei de Comerț și Industrie Timiș.


Într-un an atât de special ca 2017, în care brandul ELLIS celebrează 25 de ani de modă făcută cu pasiune, veți putea admira cele mai frumoase rochii de ceremonie din colecțiile Ellis Luxury.

Veți putea beneficia de reduceri și oferte promoționale. Cunoscutul brand local VALERIE MARIAGE aduce la târgul primăverii 200 de rochii la prețul unic de 1000lei. De asemenea, programul MĂRITĂ-ȚI ROCHIA! a adunat un număr semnificativ de rochii pregătite pentru a-și găsi o nouă posesoare.

Pentru mirii anului 2017 brandul de talie internațională, FELIX RAMIRO, ne va prezenta propunerile vestimentare ale momentului.

Desigur nu vor lipsi din târg furnizorii cu specific de nuntă: restaurantele, fotografii, cofetăriile, decoratorii, bijuteriile, agențiile de turism care vin cu pachete inedite pentru luna de miere și cu idei pentru cererile în căsătorie. Pentru cei care doresc să își ceară iubita de soție printre nori, la târg vor putea închiria un balon cu aer cald.

Atmosfera va fi întreținută de cunoscutele trupe locale: Stage 5, Alexandra Mitroi, Maria Avramescu și Totasha.

Așadar, vă așteptăm cu multe surprize din 24 până in 26 martie, la Centrul Regional de Afaceri pentru a vă definitiva pregătirile de nuntă.

Organizator: CCIA Timiș

Partener: Rayna Decor

Orar: vi 13.00 – 20.00, sa 10.00 – 20.00, du 10.00- 18.00

Program prezentări:

Vineri:

Ora 13.00 deschidere, moment Felix Ramiro

Ora 14.00 Prezentare BIANCA DRĂGUȘANU

Sâmbătă:

Ora 13.00 Prezentare ELI LĂSLEAN, 25 de ani de activitate, moment aniversar

Ora 14.00 prezentare Nifty by Josephine

Ora 15.00 prezentare Andreea Caradjov

Ora 16.00 prezentare Baraka by Consuela Gudiu (colecție haute couture)

Ora 17.00 prezentare Valerie Mariage