Timişoara devenit pentru a zecea oară capitala românească a dansatorilor de salsa...

Timişoara devenit pentru a zecea oară capitala românească a dansatorilor de salsa FOTO

0
DISTRIBUIȚI

În weekend-ul trecut, Timişoara a devenit din nou capitala salsa a României, odată cu desfăşurarea celei de-a zecea ediţii a manifestării Salsa Addicted Festival.

Preţ de trei zile, peste 450 de participanţi din 20 de ţări au participat la diverse workshop-uri, conferinţe, întâlniri cu artiştii care au ceva de spus în genurile de dans latino în general, şi în salsa, în special. Lista invitaţilor din acest an i-a inclus pe Juan Matos (Italia), Angelo Rito (Italia), Terry & Cecille (Franţa), Bercy Cortez (Venezuala), Samuel Fanflow (Spania), Dr, Chip McClure (Marea Britanie), Barbara & Dave (Polonia), Italian Groove (Italia), Oleg & Ksenya (Rusia) sau DJ Willy (Franţa).

„SAF se întâmplă de zece ani consecutivi și a început pe vremea când în România existau câteva școli de salsa, și câteva evenimente anuale, vreo 2-3. Între timp, cu părere de rău, acele evenimente au dispărut. SAF a crescut…și a crescut frumos, în calitate, număr de artiști, nivelul workshop-urilor, teme abordate. Anul acesta am avut parte de peste 450 de participanţi din 20 de ţări şi invitaţii noştri au fost foarte plăcut surprinşi de atmosfera care a existat la noi“, ne-a declarat Dan Ceplinschi, din partea organizatorilor.

Salsa Addicted Festival este un eveniment de anvergură, ce a contribuit în timp la evoluţia scenei româneşti de salsa şi care este recunoscută astăzi pentru prezenţa celor mai buni dansatori din Europa. Încă de la prima ediţie, din 2008 au fost aduşi cei mai buni instructori, DJ şi interpreţi ce au avut un impact major asupra comunităţii româneşti de salsa, peste 90% din marii dansatori străini invitaţi în România, întâi au fost prezenţi în Timişoara, la ediţiile SAF.

Foto: Andreea & Cristian Mitran

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.