Tineri răniți grav după ce mașina în care se aflau a fost...

Tineri răniți grav după ce mașina în care se aflau a fost DISTRUSĂ într-un accident. Cum s-a produs coliziunea FOTO

0
DISTRIBUIȚI

O mașină a fost făcută praf și trei tineri au fost răniți, doi dintre ei grav, în urma unui accident petrecut noaptea trecută, în jurul orei 23.30, la intersecţia dintre Calea Bodrogului şi strada Pădurii din Arad.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, citați de aradon.ro, un şofer de 53 de ani din Târgovişte, care conducea o autoutilitară pe Calea Bodrogului, a intrat în intersecţie fără a respecta indicatorul „Stop” și a lovit în plin un Ford Ka, autoturism care circula regulamentar. „Autoturismul care circula regulamentar era condus de un tânăr de 25 de ani. În urma impactului, au fost răniţi grav doi pasageri aflaţi în autoturism, o tânără de 18 ani şi un tânăr de 25 de ani, şi a fost rănit uşor şoferul Fordului, respectiv un alt tânăr de 25 de ani”, a spus Claudia Iuga, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, pentur sursa citată.

Mașina mică a fost distrusă, iar pentru victime a fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare. La fața locului s-au deplasat, de asemenea, un echipaj SMURD și două Ambulanțe, tinerii fiind transportați la Unitatea de Primire Urgenţe de la Spitalul Județean Arad.


Poliţiştii au deschis dosar penal pe numele târgovişteanului, pentru vătămare corporală din culpă.

Foto: ISUJ Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.