TRAGEDIE Trei morți și doi răniți după ce un Mercedes s-au înfipt...

TRAGEDIE Trei morți și doi răniți după ce un Mercedes s-au înfipt într-un cap de pod, iar un pasager a zburat pe geam. Ce au găsit polițiștii in mașină FOTO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-691958267">

 

Viteza și alcoolul la volan, ucid. Trei oameni și-au pierdut viața în această noapte după ce mașina în care se aflau s-a înfipt pur și simplu într-un șanț de pe marginea drumului.

Șoferul unui Mercedes ML conducea de la Giulvăz înspre Foieni. Cu el în mașină se mai aflau încă patru pasageri. La un moment dat, din cauza vitezei neadaptate la carosabilul umed și probabil și din cauza alcoolului, conducătorul auto a scăpat mașina de teren de sub control, a părăsit partea carosabilă și a ajuns cu autovehiculul într-un șanț adânc de pe marginea drumului și s-a înfipt într-un cap de pod.

În urma impactului, șoferul și doi dintre pasageri au murit pe loc. Medicii sosiți la fața locului au încercat zeci de minute să îi resusciteze însă totul a fost în zadar. Unul dintre pasageri, care a zburat pur și simplu pe geam în momentul impactului, a fost rănit mai ușor. A cincea persoană din mașină a fost rănită grav și transportată de urgență la spital.

La fața locului au sosit mai multe echipaje de la Pompieri, Ambulanță și Poliție. Intervenția pompierilor în ceea ce privește scoaterea victimelor a fost una extrem de dificilă, mașina fiind într-un șanț adânc, în care mai era și apă.

În mașină a fost găsită o sticlă de whiski pe jumătate goală, semn că, probabil, șoferul și pasagerii erau băuți.

Șoferul Mercedesului ML era patronul unei societăți agricole din localitatea Giulvăz. Oamenii din zonă susțin că obișnuia adesea să cpnducă cu viteză.

1 COMENTARIU

  1. Asta e rezultatul muncii depuse de miserupistul sef al sectiei de politie de la Peciu !!!!
    In zona pastorita de acesta , zburda alcoolicii si cei fara permis pt ca acesta nu are actiuni serioase de combatere a asemenea infractori.
    Din pacate pe sosele pe acolo doar aia de la frontiera ce patruleaza si fac filtre pe sosea!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.