TUPEU pentru un bărbat, prins în flagrant când încerca să prădeze pentru...

TUPEU pentru un bărbat, prins în flagrant când încerca să prădeze pentru a doua oară acelaşi magazin. Ce s-a întâmplat cu suspectul

0
DISTRIBUIȚI

Ulciorul nu merge de multe ori la apă, s-a demonstrat şi în cazul unui bărbat de 43 de ani, care a fost prins în flagrant chiar în momentul când încerca să prădeze pentru a doua oară un magazin. Imediat, poliţiştii Secţiei 5 Timişoara l-au arestat pe infractor şi l-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Timiş.

Iniţial, oamenii legii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în data de 13 februarie, anumiţi indivizi necunoscuţi ar fi sustras dintr-o societate comercială din Timişoara două sisteme de navigaţie GPS în valoare de 2300 de lei.


Investigaţiile au scos la iveală că hoţul este un bărbat de 43 de ani. Doar ziua de 13 i-a fost de bun augur acestuia, întrucât în urmă cu două zile, în 7 martie, infractorul a fost prins în momentul când încerca să sustragă bunuri din acelaşi magazin.

Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal pentru furt, fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celui în cauză, precum și pentru recuperarea prejudiciului cauzat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.