Tupeul şi nesimţirea în trafic, sancţionate din nou de poliţişti, la Timișoara...

Tupeul şi nesimţirea în trafic, sancţionate din nou de poliţişti, la Timișoara UPDATE Vezi câți șoferi au fost sancționați în doar trei ore FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Şoferii tupeişti, care consideră că cei care stau la coadă, în trafic, pentru a vira la stânga, la Pasajul Jiul, sunt nişte „fraieri”, sunt aspru sancţionaţi în această dimineaţă, de poliţiştii de la Rutieră.

Acţiunea, „amenzi la Pasajul Jiul” are loc din nou în această dimineaţă. Mai multe echipaje de la Rutieră îi aşteaptă cu „cadouri” pe cei care virează la stânga de pe banda de mers înainte, sfidându-i astfel pe cei care aleg să respecte normele rutiere şi stau la coadă.

De obicei, astfel de acţiuni se lasă cu zeci de şoferi sancţionaţi, în doar câteva ore. De cele mai multe ori, scuzele găsite de conducătorii auto au la bază graba. Niciun pretext însă, nu îi scapă de amenda poliţiştilor.

UPDATE În doar trei ore, polițiștii au amendat nu mai puțin de 94 de șoferi.


71 dintre sancțiuni s-au dat pentru nerespectarea indicatoarelor si marcajelor rutiere. În plus, un șofer dintre cei opriți a rămas fără permis, iar alți doi fără certificatele de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.