Arădean arestat în Germania pentru că și-ar fi ucis iubita timișeancă. Vezi...

Arădean arestat în Germania pentru că și-ar fi ucis iubita timișeancă. Vezi cine este suspectul și pentru ce a făcut închisoare

0
DISTRIBUIȚI

O tânără originară din localitatea timișeană Tomești a fost găsită moartă în apartamentul în care locuia, în localitatea Haslach im Kinzigtal din Germania. Pe trupul femeii au fost găsite urme de violență, iar polițiștii l-au arestat preventiv pe iubitul acesteia, Florin Homenco, originar din Fântânele, județul Arad.

Tânăra în vârstă de 35 de ani muncea și locuia legal în orășelul Haslach im Kinzigtal din Germania, iar de șase luni era într-o relație cu Homenco.

Potrivit evz.ro arădeanul a făcut parte, în trecut, din clanul „Împăratul”.


Clanul se ocupa cu clonarea de carduri bancare, tâlhării, şantaje, pretinderea de taxe de protecţie, vătămare corporală gravă, loviri şi alte violenţe, constituire, aderare şi sprijinire de grup infracţional organizat.

În anul 2007, Florin Homenco a fost arestat în Spania pentru că cerea taxă de protecţie românilor care lucrau legal. Conform sursei citate, Homenco a stat în pușcărie până în 2015, când a fost eliberat condiţionat. Homenco a mai stat în închisoare pentru un jaf, după ce a spart un butic din Arad.

Trupul neînsuflețit al tinerei a fost descoperit în urma unei alerte dată de fratele ei care s-a îngrijorat când sora lui nu a mai răspuns la telefon. „Ultima dată a sunat joi și a povestit că s-a certat cu iubitul ei. A doua zi, vineri, de Dragobete, am sunat să văd cum e, dar nu a mai răspuns”, a povestit fratele ei pentru evz.ro. Fratele ei a luat legătura cu un prieten vorbitor de germană care a și alertat autoritățile.

La câteva ore după ce au descoperit-o pe tânără moartă în locuință, autoritățile germane au dat și de iubitul ei, Florin Homenco. Acesta a fost arestat preventiv.

Sursa foto: evz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.