Un lider fugar al clanului de cămătari Martinescu s-a predat la DIICOT....

Un lider fugar al clanului de cămătari Martinescu s-a predat la DIICOT. Vezi cine a ajuns deja după gratii

0
DISTRIBUIȚI

Ancheta DIICOT Timișoara și a polițiștilor de la ”Crimă Organizată” în dosarul grupării de cămătari Martinescu continuă, după ce la sfârșitul săptămânii trecute Tribunalul Timiș a decis arestarea liderilor clanului. Vă reamintim că vineri anchetatorii au descins în 17 locații din Timiș și Suceava după din ce din investigații a reieșit că în ultimii șapte ani, gruparea a împrumutat cu camătă sume care au ajuns și la 500.000 euro și a pus mâna pe 30 de clădiri din Timișoara, prejudiciul inițial fiind stabilit la 3,5 milioane de euro.


Printre cei vizați se află și fostul fotbalist Ioan Timofte, acesta afirmând că nu îi știe din 1989 pe frații Martinescu și că el însuși a pierdut o casă după ce a luat un împrumut.

În urma solicitărilor DIICOT, Tribunalul Timiș a decis arestarea pe 30 de zile pentru Martinescu Gavriliță, zis ”Profesorul”, Martinescu Marioara, fiica sa Halip Vicuța, Pascaniuc Anișoara și pentru Martinescu Lenuța. Pentru Martinescu Adriana, Martinescu Iliuță, Tiriac Adrian și Costea Marcel s-a dispus arest la domiciliu. De asemenea, pentru Martinescu Artur, unul dintre liderii grupării, care era dispărut s-a decis arestarea în lipsă pentru 30 de zile. Acesta s-a predat astăzi la sediul DIICOT, fiind audiat de anchetatori. Decizia tribunalului nu este definitivă putând fi atacată cu contestație la Curtea de Apel Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.