Un nou trofeu național pentru Informatica Timișoara. Echipa sub 19 ani a...

Un nou trofeu național pentru Informatica Timișoara. Echipa sub 19 ani a bănățenilor a câștigat și ea Cupa României la futsal

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Futsal Romania / Facebook

Informatica Timișoara a câștigat prima ediție a Cupei României organizată pentru echipele sub 19 ani. Bănățenii pregătiți de Cristian Contescu s-au impus în finala turneului în fața gazdei KSE Târgu Secuiesc, scor 6-4. Succesul vine la doar o săptămână după primul trofeu câștigat de seniorii alb-violeți din Liga I la futsal.

Informatica U19 a avut un parcurs fără greșeală în Final 8-ul competiției.


Timișorenii au dat un semnal puternic încă din sferturi, când au trecut de favorita turneului, FK Odorheiu Secuiesc, scor 6-4. În semifinale elevii lui Cristian Contescu au învins Viitorul Buzău cu 7-4. Astăzi, bănățenii au întâlnit în ultimul act chiar gazda F8-ului, KSE Tg. Secuiesc.

Finala a început practic de la 1-0 pentru Informatica după ce Paul Nicola a deschis scorul în primul minut. Replica celor de la KSE a venit peste trei minute, când gazdele au reușit egalarea în urma unui autogol. Același Paul Nicola i-a readus pe violeți în avantaj, acesta reușind să înscrie direct dintr-o lovitură liberă. Gazdele au reușit apoi să răstoarne tabela. 3-2 în urma golurilor lui Bako și Rancz. La pauză avea să se consemneze însă un 4-3 pentru Informatica. Nicola a fost servant de această dată pentru Nafi Iseini, junior provenit de la ACS Poli. Pentru ca apoi Ivașcu să înscrie simplu. Partea a doua a fost favorabilă bănățenilor, care au reușit să se depărteze rapid la trei goluri distantă. Mai întâi Ivașcu Stănilă a făcut 5-3 din pasa lui Iseini. Pentru ca, în cele din urmă, Nicola să realizeze și tripla personală. Informatica a tratat mai lejer finalul, inclusiv cu portarul-căpitan Voin pe teren. Cei de la KSE au mai reușit să înscrie doar un gol, pe final prin Gajdo.

S-a încheiat 6-4 pentru Informatica U19, care poate fi o pepinieră interesantă pentru trupa lui Robert Lupu din elită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.