VAL de migranţi la graniţa de vest: patru pakistanezi au fost surprinşi...

VAL de migranţi la graniţa de vest: patru pakistanezi au fost surprinşi de poliţiştii de frontieră la sfârşitul săptămânii

0
DISTRIBUIȚI

Aproape zilnic, poliţiştii de frontieră de la graniţa de vest a României depistează migranţi care încearcă să intre ilegal pe teritoriul României, cu intenţia de a ajunge în vestul Europei. La sfârşitul săptămânii trecute, sâmbătă, aproape e miezul nopţii, în jurul orei 23.50, oamenii legii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Lunga au surprins patru cetăţeni din Pakistan care încercau să pătrundă pe teritoriul ţării.

Pakistanezii au fost depistaţi de poliţiştii de frontieră în apropiere de Comloşu Mare, indreptându-se dinspre frontiera cu Serbia.


În urma verificărilor s-a stabilit că aceştia au vârste cuprinse între 29 şi 39 de ani, declarând că au încercat să intre ilegal în România cu intenţia de a ajunge în Occident.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, cele patru persoane fiind preluate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.