VÂNĂTOARE de şoferi băuţi la volan, în Banat. Care a fost rezultatul...

VÂNĂTOARE de şoferi băuţi la volan, în Banat. Care a fost rezultatul acțiunii puse la cale de poliţişti în weekend

0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii bănățeni au stat, pe tot parcursul weekend-ului, cu ochii pe traficul rutier din judeţul Caraș-Severin, într-o acţiune care-i viza în special pe şoferii care se urcă băuţi la volan. Astfel, la capătul intervenţiilor care au avut loc în perioada 10 – 12 martie, au fost testaţi cu alcooltestul peste 150 de persoane, aplicându-se 20 de sancţiuni contravenţionale. Oamenii legii au reţinut, de altfel, două permise de conducere şi un certificat de înmatriculare, acordându-se amenzi în valoare totală de 4205 lei.

Ieri, în data de 12 martie, în jurul orei 4.30, poliţiştii Secţiei 10 din Oţelu Roşu au oprit o maşină ce se deplasa pe DN68, aflată pe raza localităţii Valea Bistrei.


În ciuda mirosului puternic de alcool, bărbatul de 45 de ani a refuzat să sufle în aparatul alcooltest, fiind condus la spital, acolo unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Şofer s-a ales şi cu dosar penal.

Cu o zi mai devreme, de această dată în Reşiţa, poliţiştii Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene au oprit pe bulevardul A.I Cuza din municipiu o maşină la volanul căruia se afla un bărbat de 23 de ani. După verificările făcute în baza de date s-a constatat că acesta figura „cu restricții – reținut” pentru săvârșirea infracțiunii de „refuz prelevare mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei”, după o faptă săvârşită pe data de 28 februarie, întocmindu-i-se dosar penal.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.