Videoclip de debut pentru Alira Mun, realizat de timişoreanul Daniel Dorobanţu VIDEO

Videoclip de debut pentru Alira Mun, realizat de timişoreanul Daniel Dorobanţu VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Alira Mun a lansat videoclipul piesei Gemma, realizat de Daniel Dorobanţu

Timişoreanul Daniel Dorobanţu a realizat videoclipul de debut pentru Alira Mun, o vocalistă foarte expresivă și un producător de muzică electronică în devenire, care s-a născut în urmă cu 23 de ani.

Alira Mun s-a implicat în muzică de timpuriu, făcând parte din câteva ansamble de muzică tradițională în frumoasa cetate a Sighișoarei.


În prezent locuiește în Sibiu iar din 2016 este colaborator de studio cu Thy Veils. „Gemma” este piesa ei de debut ce poate fi ascultată și descărcată gratuit.

Piesa „Gemma” a fost înregistrată și produsă în studio-ul DSPro din Timișoara, având ca și inginer de mixaj și mastering pe Attila Lukinich (Alexandrina, Implant Pentru Refuz, Thy Veils).

Videoclipul piesei a fost realizat de Daniel Dorobantu, filmat în Sibiu și produs în Timișoara. Aparent conceput ca și un portret atât exterior cât și interior al Alirei, videoclipul susține și complementează cele exprimate în muzica și textul piesei. Focusat pe o atmosferă cinematică și pe încadrări fotografice, lucrarea video „Gemma” susține realismul emoțiilor fundamentale evocate în textul piesei prin suprarealismul peisajelor naturale ce se alternează cu imaginile ce o conțin pe Alira Mun. Precum o hartă onirică a unei posibile călătorii viitoare, videoclipul „Gemma” o prezintă Alira Mun ca fiind atât ghid cât și destinație, un mister chiar și pentru sine, suspendat în tainicul necunoscut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.