VIOLATOR în serie, arestat după ce a abuzat sexual șase copii într-o...

VIOLATOR în serie, arestat după ce a abuzat sexual șase copii într-o oră şi jumătate. Ce spun autoritățile

0
DISTRIBUIȚI

Acuzat de fapte monstruoase, un bărbat care ar fi întreţinut relaţii sexuale orale cu şase copii în data de 2 martie, a fost arestat preventiv. Minorii pe care cel pe nume Colompar Gheorghe i-a abuzat sexual au vârste cuprinse între 8 şi 12 ani, conform site-ului aradon.ro

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu Criş, „probatoriul administrat în cauză, până la acest moment procesual, a relevat faptul că în data de 02.03.2017, în intervalul orar 20.30 – 22.00, numitul Colompar Gheorghe a întreținut relații sexuale orale cu un număr de 6 copii, cu vârste între 8 și 12 ani, respectiv persoanele vătămate B.E.


(minor în vârstă de 8 ani), C.M.I. (minor în vârstă de 11 ani), B.I.F. (minor în vârstă de 8 ani), R.N.A. (minor în vârstă de 11 ani), C.M. (minor în vârstă de 11 ani) și D.E.A. (minor în vârstă de 12 ani).”

Iniţial a fost începută urmărirea penală asupra bărbatului, ca ulterior procurorii să înainteze judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Chişineu-Criş propunerea de arestare preventivă, fiind cercetat de şase infracţiuni de viol în formă agravată. Violatorul Colompar Gheorghe a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările continuă în vederea lămuririi împrejurărilor şi stabilirii răspunderii penale a inculpatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.