Accident cumplit: două persoane carbonizate, iar șoferul și un pasager au fugit...

Accident cumplit: două persoane carbonizate, iar șoferul și un pasager au fugit de la locul tragediei FOTO UPDATE 1 Motivul șocant care a provocat nenorocirea

0
DISTRIBUIȚI

Accident cumplit în această seară în localitatea timișeană Fibiș. Două persoane au pierit carbonizate după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un copac și a luat foc.

Tragedia s-a produs după ce șoferul unui Audi, în care se mai aflau prietena lui și încă doi pasageri pe bancheta din spate, a pierdut controlul volanului într-o curbă, a derapat și a ieșit de pe carosabil. S-a izbit puternic de un nuc și i-a distrus poarta unui localnic.

În urma impactului, mașina a luat foc. Șoferul și prietena lui au reușit să iasă și au fugit de la locul accidentului. Cei doi pasageri de pe bancheta din spate au rămas însă prinși în autoturism și au murit carbonizați.

La fața locului au sosit echipaje de la Pompieri, Poliție și Ambulanță. Pompierii au reușit să stingă focul și abia atunci au găsit victimele carbonizate. Polițiștii au pornit în căutarea șoferului și a prietenei lui. Pe tânără au găsit-o după câteva minute la ea acasa, cu ușoare lovituri la cap.

Șoferul este căutat în continuare. Acesta va fi acuzat de ucidere din culpă și fugă de la locul accidentului.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 În urma verificărilor, polițiștii au găsit-o pe tânăra care a fugit de la locul tragediei în locuința părinților, plină de sânge din cauza unor lovituri la cap.


Rănita a fost transportată de o ambulanță la Spitalul Clinic Municipal din Timișoara pentru a i se acorda îngrijiri medicale. Continuă ancheta pentru prinderea șoferului și identificarea victimelor.

UPDATE 2 Șoferul, în vârstă de 19 ani, a fost prins la oră oră după producerea accidentului. Acesta a fost găsit pe una din străzile din Fibiș și dus la audieri. A susținut că a fugit pentru că s-a speriat și că tragedia a fost provocată nu de viteză, ci de faptul că a primit o palmă peste ceafă în timp ce conducea. Pe bancheta din spate erau un tânăr și o tânără. Înainte de producerea nenorocirii, în mașină a izbucnit o ceartă între ocupanți. Tânărul care a murit avea 17 ani. Fata de pe bancheta din spate nu a fost încă identificată. Audierile continuă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.