Accident GRAV: un om a murit nevinovat, alți patru răniți, într-un accident...

Accident GRAV: un om a murit nevinovat, alți patru răniți, într-un accident provocat de un șofer în vârstă de 20 de ani. Vezi cum s-a petrecut tragedia

0
DISTRIBUIȚI

Un accident rutier grav s-a petrecut în această după-amiază, pe Drumul Național 7, în apropiere de Deva.


Tragedia a fost provocată de un tânăr în vârstă de 20 de ani, din comuna Dobra, care, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Deva spre Lugoj, a efectuat o depăşire neregulamentară, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 65 de ani, din judeţul Gorj.

„În evenimentul rutier a fost implicat şi un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 36 de ani, din judeţul Caraş Severin, care se deplasa în spatele autoturismului care a produs evenimentul rutier şi care a intrat în coliziune cu respectivul autoturism”, a informat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara, citat de adevarul.ro.

Cinci pasageri au fost accidentanți în urma impactului de pe DN 7, iar la fața locului s-au deplasat patru echipaje de pompieri, Descarcerarea și ale Serviciului Județean de Ambulanță Hunedoara.

„Echipajele au găsit la locul impactului cinci oameni răniți, dintre care unul era încarcerat în mașină, fiindu-i prinse picioarele sub pedalier. Patru dintre răniții neîncarcerați prezentau politraumatisme și fracturi în urma accidentului rutier. Au primit ajutor medical de urgență după care au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe din Deva. Bărbatul încarcerat, șoferul unuia dintre autovehicule, a fost extras doar după ce elementele componente de caroserie au fost tăiate sau dislocate cu ajutorul echipamentelor de descarcerare. În ciuda îngrijirilor primite, bărbatul, în vârstă de 65 de ani, a decedat la spital”, au transmis autoritățile pentru sursa citată.

Persoana decedată este șoferul din Gorj care circula regulamentar. Traficul a fost restricţionat aproximativ două ore pe Drumul Național 7, fiind redirecţionat pe rute ocolitoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.