Accident tragic pe DN 68: o femeie a murit și o alta...

Accident tragic pe DN 68: o femeie a murit și o alta a fost rănită grav după ce o mașină a intrat sub un TIR

0
DISTRIBUIȚI

Accident tragic în această seară pe drumul național care leagă Lugoj de Deva. O persoană și-a pierdut viața, iar alta a fost grav rănită după ce mașina în care se aflau s-a izbit puternic de un TIR.

Accidentul a avut loc între Coșava și Margina.


Un autoturism s-a lovit frontal de un TIR, iar în urma impactului una dintre persoanele implicate a murit și o alta a fost grav rănită. Ambele victime sunt din autoturism și au rămas încarcerate în urma impactului. A fost nevoie de interveția pompierilor pentru a le scoate din mașină. Persoana rănită a fost dusă la spitalul din Lugoj în primă fază, urmând probabil să ajungă la Timișoara.

La fața locului au intervenit patru echipaje de la ISU Banat, ambulanțe și polițiști. Traficul în zonă a fost perturbat din cauza accidentului.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE Conform primelor informații din partea autorităților, o femeie de 48 de ani care conducea pe DN 68 a intrat în depășirea unui TIR fără să se asigure corespunzător și a intrat în coliziune frontală cu un alt autocamion care circula regulamentar din sens opus. În urma impactului șoferița a murit, iar pasagerul din dreapta a ajuns la spital. TIR-ul a ajuns într-o râpă. Conform procedurii, polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.