INOFENSIVI Obosiți și loviți, timișorenii au remizat alb cu Concordia Chiajna. Aproape...

INOFENSIVI Obosiți și loviți, timișorenii au remizat alb cu Concordia Chiajna. Aproape nicio ocazie notabilă pentru ACS Poli într-un meci pe teren propriu GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-460219397">
ACS Poli a remizat din nou cu Concordia. Foto: Gabriel Brezeanu

Timișorenii și ilfovenii au fost inspirați poate de rezultatul de la Târgu Mureș, doar ușor favorabil. După remiza din sezonul regulat obținută pe ”Dan Pătinișanu”, Concordia Chiajna a fost actorul principal în această seară pe terenul lui ACS Poli, având cele mai multe șanse de a marca. Un 0-0 care pare mai mulțumitor pentru amfitrioni după aspectul general. Lupta grea din subsol continuă.

Așa cum era de așteptat o parte dintre absenții anunțați de Ionuț Popa s-au regăsit între titulari. Bocșan și Cânu fiind în această situație, în timp ce Bogdan Străuț, dat suspendat înainte de meci (!), a intrat pe parcurs. În schimb, în tribună a luat loc Dan Alexa, tehnicianul cu adevărat pedepsit al oaspeților. Cu toate acestea doar Concordia și-a trecut în cont ocazii notabile de poartă în prima parte. Mai întâi Cristescu a reluat imprecis în minutul 9, deși era liber în centrul careului timișorean, apoi o nouă centrare a activului Dan Popescu e deviată în bară de același Marian Cristescu (min. 18). Ciobanu (27) și Grădinaru (39) au mai amenințat poarta lui Straton. Fără succes. Au fost minute în care bănățenii din teren păreau să arate ”profesorului” că se poate juca și la 0-0. Nu cum afirma acesta înainte de meci.

Timișorenii au început să fie mai periculoși în partea secundă, dar și cu riscuri. Așa cum s-a întâmplat cu 21 de minute înainte de final, când Serediuc a ajuns mingea înaintea portarului, dar a încercat un exterior pretențios iar balonul a fost respins. Concordia a avut în continuare mai multe oportunități. Totuși, în minutul 90, după câteva tentative mai curajoase șutul lui Mailat a ocolit de puțin bara din dreapta lui Bălgrădean. Bănățenii au cerut corner și s-au simțit încă o dată frustrați de deciziile brigăzii venite tocmai din Capitală.

Remiza nu ajută cu adevărat pe niciuna dintre cele două. Ambele își păstrează locul, la două puncte în spatele lui Pandurii.

ACS Poli Timișoara: Straton – Scutaru, Bocșan (54 B. Străuț), Cînu, Novak – Artean, Poparadu (62 Neagu) – Mailat, Croitoru (cpt.), Popovici – Drăghici (75 P. Henrique). Pe bancă: Curileac – Bărbuț, Bîrnoi, Vasi. Antrenor: Ionuț Popa.

Concordia Chiajna: Bălgrădean (cpt.) – Koenders, Melinte, Dobrosavlevici, D. Popescu – Albu (73 Herea), Costin – Grădinaru (55 Serediuc), Cristescu, Ciobanu (90+1 V. Alexandru) – Pena. Pe bancă: Drăghia – Răsdan, Feussi, D. Munteanu. Antrenor: Dan Alexa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.