Misiune dificilă pentru ACS Poli în semifinalele Cupei României. Timișorenii vor întâlni...

Misiune dificilă pentru ACS Poli în semifinalele Cupei României. Timișorenii vor întâlni în dublă manșă una dintre favoritele competiției

0
DISTRIBUIȚI

ACS Poli Timișoara nu a avut parte de o tragere la sorți favorabilă. Pentru un loc în finală bănățenii se vor lupta cu Astra Giurgiu.


Cel mai accesibil adversar, FC Voluntari, va evolua împotriva celor de la CSU Craiova. Conform extragerii turul semifinalelor va avea loc pe teren străin pentru elevii lui Ionuț Popa.

Echipa de pe Bega va avea parte de o adevărată provocare pentru a atinge și finala Cupei României. Sorții i-au scos-o în cale pe Astra, campioana en titre. ACS Poli Timișoara a avut un parcurs excelent în acest sezon de Cupă, eliminând pe parcurs divizionarele secunde Chindia Târgoviște și CS Afumați, în timp ce în sferurile de finală bănățenii au trecut de CFR Cluj, scor 6-5, în urma executării loviturilor de departajare.

Semifinalele Cupei României:

CSU Craiova – FC Voluntari

Astra – ACS Poli Timișoara

Jocurile din cadrul turului semifinalelor Cupei României vor avea loc în intervalul 25 aprilie – 27 aprilie 2017, iar returul în perioada 16 mai – 18 mai 2017.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.