Acțiune inedită la Timișoara: persoanele „prinse” că citesc o carte în timp...

Acțiune inedită la Timișoara: persoanele „prinse” că citesc o carte în timp ce se plimbă cu mijloacele de transport public călătoresc gratuit

0
DISTRIBUIȚI

Acțiune inedită organizată la Timișoara de către un ONG. Astfel, în perioada 23 – 25 aprilie, timișorenii care sunt „prinși” că citesc în timp ce se plimbă cu mijloacele de transport în comun vor fi „amendați” cu călătorii gratuite.

Evenimentul intitulat „Transport public gratuit pentru cine călătorește citind” este organizat cu ocazia Zilei Internaționale a Cărții, cu scopul de a-i încuraja pe oameni să citească în spații publice.

„Pentru a sărbători Ziua Internațională a Cărții, în perioada 23 – 25 aprilie cine citește în mijlocele de transport public călătorește gratuit.


Scopul acestei gratuități este să îi încurajeze pe oameni să citească în spațiile publice și astfel să devină ambasadori ai lecturii. Pentru a beneficia de gratuitate e nevoie ca pasagerii să aibă la ei și ecusonul de cititor, care va fi înmânat în perioada 19 – 24 aprilie de către voluntarii noștri, care vor însoți controlorii și vor oferi pe loc astfel de ecusoane de cititori persoanelor care au o carte fizică deschisă”, transmit organizatorii acțiunii, „Cărțile pe față” și „Youth Creativity”, pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.