Adolescenta care și-a UCIS iubitul cu 30 de ani mai în vârstă,...

Adolescenta care și-a UCIS iubitul cu 30 de ani mai în vârstă, a fost CONDAMNATĂ. Vezi ce pedeapsă a primit

0
DISTRIBUIȚI

Tribunalul Timiş a emis prima sentinţă în dosarul în care Cristina Răceanu, o tânără de 18 ani din Timişoara, este judecată pentru uciderea concubinului său în vârstă de 48 de ani.

Cristina Răceanu a fost condamnată la 11 ani de închisoare pentru violenţă în familie – omor comis asupra concubinului. Tânăra a fost obligată să plătească daune morale de 100.000 de euro: 25.000 de euro pentru fratele victimei, 25.000 de euro pentru mama victimei şi 50.000 de euro pentru fiica victimei, transmite adevarul.ro. Sentinţa nu este definitivă, putând fi atacată cu apel la Curtea de Apel Timişoara.

Rechizitoriul de trimitere în judecată a Cristinei Răceanu arată că tânăra şi-a ucis concubinul în 8 noiembrie 2016 din cauza frustrării provocate de indiferenţa şi lipsa de afecţiune a iubitului cu 30 de ani mai în vârstă.


Chiar dacă la ultimul termen de judecată din dosar, Cristina Răceanu a declarat că iubitul său o obliga să se prostitueze, în faţa procurorilor tânăra a declarat că a decis să îl omoare pe Dan Ardelean în momentul în care nu a mai simţit afecţiunea de la începutul relaţiei, bănuind că această lipsă de afecţiune este cauzată de relaţia concubinului său cu alte femei.

„Aceasta (n.r. Cristina Răceanu) a resimţit o stare de supărare şi de frustrare şi, de asemenea, inculpata susţine că în această ultimă perioadă de timp au existat momente în care s-a gândit ca la un moment dat să îl omoare pe concubinul său , însă nu a fost sigură că chiar vrea să îl ucidă pe acesta şi nici că este capabilă să comită o asemenea faptă”, se arată în rechizitoriu.

Potrivit documentului citat de adevarul.ro, tânăra şi-a plănuit crima, înainte de comiterea omorului meditând în baie asupra faptei pe care urma să o comită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.