Alin Nica, ATAC dur la Robu la alegerile pentru şefia PNL Timişoara....

Alin Nica, ATAC dur la Robu la alegerile pentru şefia PNL Timişoara. Cum a reacţionat primarul

0
DISTRIBUIȚI

Atac dur la adresa președintelui interimar al PNL Timiș, Nicolae Robu, astăzi, la alegerile pentru președinția PNL Timișoara, unde unicul candidat a fost Dan Diaconu, actualul președinte. Contracandidatul lui Robu la funcția de președinte al PNL Timiș, Alin Nica, primar de Dudeştii Noi a atenționat participanții că PNL Timiș nu are nicio legătură cu principiile liberalismului.

„Se pare că noi avem talentul de neegalat de a băga gunoiul sub preș. Ori de câte ori avem o înfrângere, ori de câte ori am greșit cu ceva nu stăm să gândim cu ce am greșit, de ce nu a mers bine ceea ce am făcut. Nu, repede luăm mătura, băgăm gunoiul sub preș, mergem înainte, uităm să învățăm din greșeli și suntem condamnați să le repetăm.


Constat cu tristețe astăzi, aici, că marele PNL și suntem vreo 500 în sală aici nu are decât un candidat la președinția organizației Timișoara. Cum putem să generăm noi idei, cum putem să generăm noi direcții de dezvoltare politică dacă nu prin competiție, dacă nu printr- o confruntare de mesaje. Am auzit că li s-a cerut unora dintre voi să vă retrageți candidaturile. Cum poate să facă un liberal o astfel de nelegiure? Cum poate să ceară unora dintre colegi să renunțe la dreptul constituțional? Cred că este foarte grav ceea ce se întâmplă și dacă nu învățăm din aceste lucruri vom ajunge un partid foarte mic. Ne vom împuțina. Vom fi tot mai puțini, tot mai puțin respectați, pentru că deja vedeți cine mai poate să meargă pe stradă și să spună că sunt liberal. S-ar putea să ne trezim că suntem luați la bătaie”, le-a spus Alin Nica liberalilor întruniți la CRAFT pentru alegerea președintelui PNL Timiș.

Acesta a conchis că „Brătienii nu au mers cu nasul pe sus, nu s-au lăudat cu mărețele lor realzări de fiecare dată când țineam un discurs, nu s-au lăudat cu Marea Unire, ci au fost reținuți, cumpătați, modești”. Pentru că i-a venit rândul să vorbească imediat după Nica, Robu s-a ridicat de la masă şi a mers să îi strângă mâna contracandidatului său, considerând atacul de astăzi ca fiind nişte scuze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.