Anunțul pentru proiectarea și construirea centurii de sud a Timișoarei, publicat pe...

Anunțul pentru proiectarea și construirea centurii de sud a Timișoarei, publicat pe SEAP. Care este termenul pentru licitație

0
DISTRIBUIȚI

Veste excelentă pentru timișoreni – documentația pentru proiectarea și execuția tronsonului sud care va completa centura Timișoarei a fost finalizată, iar Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a publicat anunțul ăn Sistemul Electronic de Achiziții Publice.


Termenul a fost stabilit pentru  8 iunie 2017.

”Premierul Sorin Grindeanu demonstrează că își respectă angajamentele luate față de timișoreni. Practic s-a intrat în linie dreaptă cu acest proiect major al comunității timișorene. Încă o dată se demonstrează diferența dintre cei care fac doar politică în Timișoara și cei care se țin de cuvânt și susțin dezvoltarea orașului. Reamintim faptul că PSD Timiș și-a asumat să facă toate demersurile necesare finalizării centurii Timișoarei încă dinaintea alegerilor locale de anul trecut, prin vocea actualului premier Sorin Grindeanu”, se arată într-un comunicat al PSD Timiș, transmis astăzi presei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.