Ionuț Popa și-a făcut calculele pentru Târgu Mureș: ”Remiza, caz fericit”. Ce...

Ionuț Popa și-a făcut calculele pentru Târgu Mureș: ”Remiza, caz fericit”. Ce absențe înregistrează în continuare ACS Poli

0
DISTRIBUIȚI

Aflată pe loc salvator după succesul de la Severin, ACS Poli are parte sâmbătă de o nouă deplasare în play out. Înainte de Înviere timișorenii o înfruntă pe ASA Tg. Mureș, grupare care pare mai degrabă condamnată, cu zece puncte și în plin scandal prin demiterea lui Ionuț Chirilă.

Deși bănățenii sunt pe o pantă ascendentă, spre deosebire de mureșeni, Ionuț Popa dă impresia că vrea mai degrabă să-și adoarmă de tot adversarul. ”Jocul de la Târgu Mureș este unul destul de complicat pentru noi datorită faputului că cei cinci jucători care au fost și înantea partidei cu Pandurii accidenți au rămas la fel. Întâlnim o echipă care din punctul meu de vedere are câțiva jucători care ar fi doriți la multe echipe: Marius Constantin, Gabi Mureșan, Nicoliță, Goroboov, Ferfelea, jucători cu experiență, maturi, și de aceea cred că jocul este unul foarte greu va trebui să îl jucăm pe viață și pe moarte, cu sacrificiu, să scoatem un rezultat cât mai bun”, a declarat Ionuț Popa. Ce-i drept tehnicianul acuză în continuare absențele lui Doman, Fucek, Șeroni, Poparadu și Croitoru, toate din cauze medicale.

Popa nu a vorbit foarte mult de demiterea lui Chirilă.


Mai mult, ”principalul” lui ACS Poli spune că o remiză ar fi bună cu ASA, în condițiile în care dacă echipa sa adună 30 de puncte în play out e salvată. ”Nu știu cât contează asta, prea mult nu ne interesează acest lucru pe noi. Ne interesează să nu pierdem jocul. Am socotit că trebuie minim 30 de puncte să te salvezi de la retrogradare. Ar fi chiar un caz fericit dacă am obține un egal”, a precizat Ionuț Popa.

O veste bună pentru tabăra timișoreană e că ”s-au dat ieri salariile pe ianuarie. Toate echipele au probleme. Noi avem probleme, ei au probleme…”. ”Eu pe Gabi Mureșan, am vrut să-l aduc la noi, e un băiat de un caracter deosebit, mi-a spus că vrea să stea aproape de casă cu familia… Este un grup la Tg. Mureș dar fiecare echipă se leagă de orice punct, orice meci”, a conchis Popa.

 

 

”Am prins de multe ori Învierea pe drum. E o sărbătoare măreață, toți am vrea să ne bucurăm de ea, sperăm să reușim pe drum…”, a mai spus tehnicianul despre situația echipei sale. Terenul de joc de pe Trans-Sil va fi probabil un alt impediment.

Bărbuț e convins de succes

Spre deosebire de Ionuț Popa, Cristi Bărbuț și-a exprimat dorința clară de a triumfa pe terenul lui ASA. ”E o atmosferă bună, trebuie să obținem trei puncte la Tg. Mureș. Au mai multă experiență, va fi mai greu, dar sunt sigur că putem câștiga. E important și acest aspect, când e dat afară un antrenor nu se creează o atmosferă pozitivă și cred că acest lucru ne va ajuta. Am văzut și eu că e un teren greu, dar trebuie să ne adaptăm foarte repede și să ne facem jocul. Încerc să-mi fac treaba și pe noroi. Dacă va fi o victorie le vom ciocni pe drum, dacă nu, așteptăm până duminică”, a spus și Bărbuț.

Partida ASA Tg. Mureș – ACS Poli Timișoara se dispută sâmbătă, de la ora 15.30, în etapa a VI-a a play out-ului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.