ASEDIU la frontiera de vest: încă un grup de migranţi, STOPAT în...

ASEDIU la frontiera de vest: încă un grup de migranţi, STOPAT în timp ce intra ilegal în România

0
DISTRIBUIȚI

Nu există zi fără ca la graniţa de vest a ţării să nu fie surprinşi migranţi ilegali care încearcă săşi croiască drum spre vestul Europei. Gardul dintre Ungaria şi Serbia îi determină pe aceştia să încerce traseul spre Occident via România.

Oamenii legii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Oraviţa din judeţul CaraşSeverin au depistat astăzi, în jurul orei 7.00, 18 cetăţeni din Irak, care încercau să pătrundă ilegal pe teritoriul ţării.


Persoanele au fost reţinute în apropierea localităţii Vrani, fiind nouă bărbaţi, patru femei şi cinci copii, care nu puteau săşi justifice prezenţa în zonă, fiind imediat preluaţi şi transportaţi la sediu pentru cercetări.

După verificări s-a stabilit că persoanele ai vârste cuprinse între 19 şi 40 de ani, fiind şi copii cu vârste între 2 şi 6 ani. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

Totodată, vor fi anunţate autorităţile de frontieră din Serbia, în vederea cercetării în comun a evenimentului şi punerii în aplicare a acordului de readmisie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.