ASU Politehnica merge la Satu Mare cu gândul la toate punctele. Conducerea...

ASU Politehnica merge la Satu Mare cu gândul la toate punctele. Conducerea face o solicitare la FRF în legătură cu situația ingrată în care a fost pus clubul

0
DISTRIBUIȚI
Meciul tur s-a încheiat la egalitate: 1-1

”Băieții în ghete” nu mai pot fi considerați vioara a doua în jocurile rămase de disputat în acest sezon după succesul cu Juventus București. ASU Politehnica se poate gândi la succes și în weekend, pe terenul Olimpiei Satu Mare, grupare care a suferit în ultimele runde. Totuși, tehnicianul Sorin Brîndescu nu va putea miza mâine pe toți elevii săi după efortul din ultimele runde.

Spre deosebire de timișoreni, aflați pe o pantă ascendentă, ”Oli” a suferit în ultimele partide. Ultimul eșec a fost pe terenul lui UTA, scor 0-2. ”Nu este de neglijat, am văzut și meciul cu UTA, puteau să egaleze, s-au descoperit apoi. În repriza a doua UTA nu a avut nicio ocazie de a marca. Satu Mare e o echipă bine așezată în teren, o echipă bună. Chiar dacă acum au schimbat ceva și la nivelul jucătorilor au în continuare nume cu experiență la nivelul Ligii a II-a. Vom vedea ce se va întâmpla”, a declarat Sorin Brîndescu. ”Principalul” ”Băieților în ghete” nu va putea miza mâine pe fundașul Dănuț Bilia, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene, în timp ce Răzvan Ghinescu, accidentat înaintea partidei cu Juventus va sta probabil și mâine pe margine.


O altă absență e cea a noii achiziții Deian Sorescu, jucător căruia trebuie să i se întocmească toate actele necesare.

”Ne așteaptă un meci greu la Satu Mare, nu au mai câștigat de vreo șase etape, dar noi am jucat la victorie toate partidele din retur. Ei joacă acasă, vor să câștige în fața propriilor suporteri. Noi o să fim puțin obosiți după aceste două meciuri cu locurile 1-2, am alergat foarte mult pentru că toată lumea vrea să încurce echipele de pe primele locuri”, a spus și Ștefan Blănaru, golgheterul bănățenilor.

Partida Olimpia Satu Mare – ASU Politehnica Timișoara se dispută sâmbătă, de la ora 11.00, în runda a 32-a a Ligii a II-a.

Insistă pe lămurirea jocului cu Sepsi

Clubul susținut de suporteri va cere o poziție oficială FRF în legătură cu jocul de la Sf. Gheorghe. Meci despre care s-a scris în presa centrală că e suspectat de trucaj pentru pariuri. ”Vom cere un punct de vedere FRF. UEFA nu lucrează cu acea firmă cu care colaborează sau de la care a primit informațiile GSP-ul și atunci am discutat să facem o adresă în care să solicităm un punct de vedere dacă de la UEFA a venit o sesizare legată de jocul respectiv. Am înțeles că sunt și unele date confidențiale, dar dacă apare comisia clar va porni o anchetă și, dacă e posibil, de a cere Federației un punct de vedere de la UEFA, respectiv de la firma respectivă, dacă și lor li s-a părut ceva suspect legat de numărul de pariuri online…”, a explicat Marius Cociu, managerul sportiv al lui ASU Poli. Conducătorul spune că informațiile apărute i-au afectat tare pe jucători. ”Nu m-am gândit dacă ar fi un articol comandat. Dacă cei de la agenția UEFA spun că nu e nimic, vom da un comunicat. Nu e corect, jucătorii au avut reacții, citiseră articolul…”, a conchis Cociu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.