Bătrâni, singuri și nevoiți să trăiască cu câteva sute de lei pe...

Bătrâni, singuri și nevoiți să trăiască cu câteva sute de lei pe lună. Cum poți ajuta persoane vârstnice din Timiș care n-au ce pune pe masa de Paști

0
DISTRIBUIȚI

Un ONG din Timișoara încearcă, și în acest an, să aducă un strop de bucurie în sufletul a zeci de locuitori din Timiș, în preajma sărbătorilor pascale. Astfel, voluntarii Asociației Look Inside au cutreierat satele din județ și a găsit numeroase familii sărmane, dar și bătrâni bolnavi și singuri. Poveștile lor au fost postate pe Facebook, iar oamenii cu suflet mare sunt încurajați să doneze alimente sau bunurile de care au nevoie pentru a avea parte de un Paște Fericit.

Printre cei pentru care se strâng alimente de Paști se numără o bătrână dintr-un sat izolat din Timiș, care trăiește cu 100 lei pe lună.


“Tanti Vetuța Bucovinean e o bătrânică în vârstă de 77 de ani care, în ciuda condițiilor grele în care trăiește, nu a uitat să zâmbească. Trăiește dintr-un ajutor social de 100 lei pe lună. O duce greu, dar susține că se descurcă așa cum poate. În prag de sărbători, dacă am ajuta-o cu alimente și produse de curățenie, s-ar bucura nespus că i-am deschis ușa”, au scris reprezentanții ONG-ului.

Asociația strânge alimente și produse de îngrijire și pentru un bărbat care locuiește cu fiul său, de 16 ani, într-o casă mică, ce stă să se prăbușească. Băiatul a fost nevoit să renunțe la școală după clasa a IV-a, pentru a merge la muncă. “Se descurcă foarte greu și trăiesc într-o căsuță mică, dar se bucură că au un acoperiș deasupra capului. Tatăl, fiind bolnav de epilepsie, nu poate munci și nici venituri nu are. Băiatul, după ce a terminat patru clase, a renunțat la școală și a început să meargă la muncă cu ziua pentru a-și ajuta părintele. Le-ar fi de un real folos ajutorul nostru…alimente, produse de igienă personală și de curățenie le-ar prinde tare bine”, explică voluntarii Look Inside.

Oamenii cu suflet mare care doresc să facă o faptă bună pot afla mai multe informații despre cum pot dona de AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.