BC SCM Timișoara a obținut un succes la Pitești în ultimul joc...

BC SCM Timișoara a obținut un succes la Pitești în ultimul joc înainte de startul play-off-ului. Cu cine vor juca ”leii” în sferturile Ligii Naționale

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Emanuel Titus

”Leii din Banat” au obținut în această seară doar al treilea succes și totodată singurul pe teren străin în cadrul grupei 1-6. BC SCM Timișoara și-a păstrat locul 5 în fața celor de la BCM U Pitești după victoria din meciul direct, scor 97-90. Bănățenii își puteau ceda poziția argeșenilor doar dacă sufereau o înfrângere drastică, la cel puțin 19 puncte diferență.

Fără Drăgușin ori Milencovici pe foaie, BC SCM Timișoara a avut în schimb toți străinii apți, cu excepția lui Otasevic.


În primul sfert gazdele s-au impus cu 23-22, dar ”leii” au realizat un sfert 2 excelent. Cel puțin ofensiv, reușind să înscrie nu mai puțin de 31 de puncte. Astfel, la pauză bănățenii aveau +9 în fața piteștenilor (52-43). Era deja evident că BCT-ul nu mai poate pierde locul 5 în fața celor de la BCM U. Ultima pătrime a început tot cu un avantaj suficient pentru oaspeți, de șapte puncte de această dată. Nu mai puțin de șase jucători pregătiți de Tudor Costescu au realizat cifre duble. Jonte Flowers a revenit în echipă cu o prestație foarte bună, fiind autor a 19 puncte. Și în acest joc cel mai bun marcator al alb-violeților a fost Mladen Jeremic, cu 22 de puncte de această dată. Gazdele s-au consolat prin reușitele lui Pavel Marinov, coșgheterul partidei, cu 27 de puncte. Pentru BC SCM au mai punctat: Tohătan 2 puncte, Komatina 10, Popa Calotă 11, Păun 11, Diaz 15 și Rambo 7.

UPDATE Prin urmare BC SCM Timișoara va întâlni în sferturile de finală campioana en titre CSM Oradea, grupare clasată pe locul 4 în grupa 1-6. Celelalte încleștări din această fază după rezultatele de azi vor fi: U-BT Cluj – SCM U Craiova, CSU Sibiu – Mureș Tg. Mureș și Steaua CSM – BCM U Pitești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.