BC Timba Timișoara, aproape de calificarea matematică la turneul final de promovare....

BC Timba Timișoara, aproape de calificarea matematică la turneul final de promovare. Cu ce diferență trebuie învinsă Știința București pentru atingerea țintei mai devreme

0
DISTRIBUIȚI

”Urșii” au revenit pe o pantă ascendentă în turneul semifinal al Ligii I. După succesele consecutive cu CS Cuza Sport Brăila și Rapid București, BC Timba își poate aconta din timp biletul pentru turneul final de promovare. Pentru ca acest lucru să se întâmple elevii lui Bogdan Murărescu trebuie să câștige duelul de mâine de pe teren propriu cu Știința București la o diferență mai mare de zece puncte.

Timișorenii au trecut în urmă cu două săptămâni de Rapid la scor (107-56) și au moral bun după scurta pauză competițională.


”Urșii” sunt liderii grupei I – A a Ligii I, cu 17 puncte din zece partide. După o perioadă nefastă, Timba ar putea obține mâine al treilea succes consecutiv în urma unui al treilea joc la rând pe teren propriu. În fief-ul ”urșilor” vine Știința. Gruparea din Capitală, contracandidată la promovare, s-a impus în turul turneului semifinal cu 85-75. Prin urmare, gruparea pregătită de Bogdan Murărescu are nevoie mâine de un succes la o diferență mai mare pentru a-și asigura prezența la turneul final cu, practic, trei runde rămase de jucat și fără a mai depinde de alte rezultate. Timba e urmată în clasament de Cuza Sport și CN Aurel Vlaicu, ambele la un punct în spate (16 pt.), dar și cu un meci mai puțin. În timp ce ultimul loc care accede la turneul final e ocupat de Știința (15 pt. în 10 jocuri). E de așteptat însă pătrunderea în careul de ași a celor de la Poli Iași, grupare care are 14 puncte, dar două meciuri în minus față de bănățeni.

Partida BC Timba Timișoara – Știința București se dispută mâine, de la ora 12.15, în Sala ”Constantin Jude”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.