Captură record a polițiștilor de frontieră la granița cu Ungaria. Câți migranți...

Captură record a polițiștilor de frontieră la granița cu Ungaria. Câți migranți erau într-un TIR

0
DISTRIBUIȚI
Faptul că granița de vest e asediată în fiecare zi de zeci de migranți ilegali nu mai e o noutate, însă descoperirea făcută de polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota este una de-a dreptul surprinzătoare. Ieri, în jurul orei 22.50, oamenii legii au descoperit nu mai puțin de 111 persoane din Irak, Siria, Iran, Afganistan, Pakistan și India care încercau să iasă ilegal din țară, ascunse într-un  TIR.
La volanul automarfarului se afla un cetățean român în vârstă de 40 de ani, Vlad V.


În urma verificărilor s-a constatat că 76 dintre cei care încercau să intre ilegal în Ungaria erau din Irak, 15 erau cetățeni sirieni, 9 din Iran, alți 8 din Afganistan, două persoane proveneau din India și un altul din Pakistan, având vârste cuprinse între 2 și 53 de ani.
 Șoferul a susținut că nu știe cum au ajuns migranții în camionul său deoarece pe drum a oprit în mai multe parcări.
” Poliţiştii de frontieră au întocmit persoanelor în cauză acte de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, iar şoferului român pentru complicitate la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun”, a anunțat Poliția de Frontieră prin intermediul unui comunicat de presă.

 

Scrie un mesaj…
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.