Ce spune Robu despre interimatul lui Alin Popoviciu ca secretar general al...

Ce spune Robu despre interimatul lui Alin Popoviciu ca secretar general al PNL Timiș. Cine a primit funcții în conducerea filialei

0
DISTRIBUIȚI

Reales preşedinte al PNL Timiş sâmbătă, Nicolae Robu a condus la finele aceastei săptămâni prima şedinţă de Birou Politic Judeţean. Una lipsită de scântei, spune el, spre deosebire de cele din ultimele luni când liberalii din Timiş s-au atacat între ei.

„Ieri am luat câteva decizii, unele sunt de comunicat public, altele ţin de bucătăria internă a oragnizaţiei. L-am numit în funcţia de preşedinte al Ligii Aleşilor Locali pe colegul Sorin Munteanu, primarul oraşului Buziaş.


Am numit în funcţia de secretari executivi, componenţi importanţi ai secretariatului general două colege: Mihaela Calescu şi Luminiţa Napău. Ambele s-au remarcat în ultima perioadă destul de îndepărtată deja prin implicare serioasă, printr-o prestaţie foarte bună în interiorul organizaţiei şi drept urmare am considerat eu şi colegii din BPJ că merită să fie învestite cu această titulatură de secretari executivi, pentru a putea să îşi desfăşoare şi mai bine activitatea în cadrul secretariatului general. Am decis ieri împreună că imediat trebuie să îşi intre în atribuţii prim-vicepreşedinţii şi vicepreşedinţii conform atribuţiilor pe care le au arondate în conformitate cu statutul după care funcţionăm acum”, a declarat Nicolae Robu.

Despre alegerea unui secretar general al PNL Timiş, funcţie deţinută momentan de fostul deputat PNL Alin Popoviciu, Nicolae Robu a explicat că deocamdată mandatul acestuia şi ale secunzilor săi Robert Kristof şi Ciprian Orhei nu a expirat. „Sunt încă în funcţie cei care au fost pentru că lor nu le-a expirat mandatul. Ei au fost interimari şi mandatul interimar se prelungeşte până când vom lua decizia să îl întrerupem. Nu ştiu să existe un termen, se poate merge, dar nu o să mergem definitiv. Nu a fost o prioritate tocmai ieri. Aici lucrurile stau altfel, pentru că nimeni care este numit într-o funcţie nu este protejat aşa cum sunt funcţionarii publici protejaţi de lege în primărie”,a adăugat Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.